diumenge, 28 de juny del 2015

Breus de bona font. RIP. Juny del 2015

Palafolls

-Nou rècord: Durant els caps de setmana d’aquest segon trimestre de l’any hi han programades 3.226 noves fires temàtiques a Palafolls.

-El nou local d’entitats de Palafolls situat a l’altra banda de la carretera ja comptabilitza tres clubs esportius, cinc associacions culturals i vint-i-quatre frenades brusques.

-CiU està decidit a impulsar el potent sector turístic del nostre poble. Com a primera mesura demanarà que es concedeixi la bandera blava a la platja de Palafolls.

-En Valentí es mostra eufòric per la reedició d’un ajuntament format majoritàriament per regidors anti-independentistes, reafirmant així el seu paper d’home de consens.

-La Junta Electoral Central prohibeix als regidors d’ERC prendre possessió del càrrec jurant acatar el Cavall Fort.

-El PP de Palafolls atribueix els mals resultats a que no va poder completar la seva llista electoral amb la Virgen del Calvario i el Cristo de la Buena Muerte, per culpa del visat.

-CiU finalment no aconsegueix guanyar les eleccions a Palafolls, tal com tenien previst, però estan molt satisfets amb els resultats perquè com a mínim han aconseguit superar Podemos en nombre de vots, encara que per molt poc.

-Per donar suport a la investidura del nou alcalde el regidor de Ciutadans exigeix el compromís que el topònim “Palafolls” sigui utilitzat oficialment també en la seva versió en castellà.

-ICV estava disposada a revalidar el pacte de govern amb el PSC a canvi de quatre entrades per la Feria de Abril, dos barrils de Mahou, una bosseta de llavors de maria i una guitarra.


Resta del món

-El Ministeri d’Indústria llança un nou pla PIVE per reactivar la venda de vehicles, remarcant que va destinat a tothom, i no només als argentins.

-Dades d’ocupació del segon trimestre: La caiguda de l’atur a tot l’estat provoca milers de ferits.

-La ministra de Foment afirma que aquest any l’Estat invertirà més que mai a Rodalies de Catalunya (concretament a l’Aragó i al País Valencià)

-S’ha sabut que Renfe va fer un 50% de descompte sobre el preu del bitllet a Societat Civil Catalana per anar a la manifestació antiindependentista de Tarragona. Fonts oficials asseguren que quan el servei ferroviari passi a mans de la Generalitat no tindran aquesta rebaixa, però a canvi se’ls oferirà viatjar el doble de lluny pel mateix preu.

-Segons el darrer baròmetre del CIS, la corrupció passa a ser la primera causa de preocupació entre els espanyols, sobretot pels que encara no han arribat al poder.

-La UE insinua que la recuperació econòmica espanyola es deu principalment a la baixada del preu del petroli. En Rajoy ho desmenteix dient que a Espanya la gent no fa servir petroli sinó benzina.

-Podemos defensa el dret a decidir però està en contra de la declaració unilateral d’independència. Amb aquest posicionament els catalans podem estar-hi d’acord però no podem acceptar-lo.

-Després del triplet del Barça i de la mala campanya del Real Madrid, Florentino Pérez deixarà el món del futbol i es dedicarà a la política. Fundarà un nou partit que es dirà No Podemos.


-La policia de duanes intercepta un carregament de pastilles de sabó de contraban, que anava destinat a la seu central de Manos Limpias.