dijous, 26 de gener del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 26/01/2017

Trump es reuneix amb les agències d'intel·ligècia nordamericanes per llimar diferències i optenir el seu suport.

Dos universitaris al Regne Unit van rebre per error la dosi de cafeïna de 300 cafès. Es creu que agafaran el son cap el 2028.

Trump: "Funcionen les tortures? Sí, absolutament ". “Només cal saber administrar-les amb amor” –conclou.

Mark Zuckerberg no troba els amos d'unes parcel·les a Hawaii que vol comprar. Denunciarà a Facebook per haver esborrat els seus perfils.

El Parlament rus aprova despenalitzar la violència domèstica un cop l'any.  Ara els russos només podran matar d’una pallissa un cop l’any.

Trump promet una investigació per aclarir la intervenció de Rússia en les darreres eleccions presidencials nord-americanes. Ja ha contactat amb Mortadelo i Filemón.

Sáenz de Santamaría rebrà Arrimadas a la Moncloa l’1 de febrer. “Arrimadas pero sin llegar al sexo duro” – afirma la vicepresidenta del Gobierno.

Espanya obté el seu pitjor lloc en percepció de la corrupció. Malgrat tot, aquesta dada és agafada amb entusiasme pel Gobierno, que creu que hauria d’haver estat encara molt pitjor.

El Principat té les taxes universitàries més altes de tot l’Estat. Les comunitats que tenen les taxes universitàries més baixes ho compensen amb les taxes d’alcoholèmia més altes.

Una intensa nevada complica el trànsit al Pirineu i el Prepirineu. La Direcció General de Trànsit afirma que l’efecte acordió que provoquen aquestes aturades és la causa principal del caos  a les rondes d’entrada a Barcelona de tot l’any.

L’Estat admet que hi ha 79.300 metres cúbics de fang tòxic a Flix. Es compromet ara a acabar la descontaminació en dos anys. I si no s’aconsegueix, es compromet a donar-li el càrrec d’ambaixador al Regne Unit al polític responsable.