dijous, 2 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 01/02/2017

El Parlament estudia reprobar Albiol per racista. Albiol ha negat rotundament que sigui racista, i ja ha encarregat a “un negre” que li escrigui una carta de descàrrecs.

18 milions de turistes estrangers van visitar Catalunya el 2016. Alguns d’ells fins i tot s’enrecorden d’alguna cosa.

Ryanair creixerà un 10% i amplia rutes. La més esperada és la ruta del bacalao.

Rajoy evita censurar Trump tot i la pressió de l’oposició. El govern espanyol es desmarca de les crítiques d’altres executius europeus. Trump agraeix el gest i envia salutacions cordials al Generalísimo.  

Iglesias i Errejón es barallen en públic al Parlament. En Pablo li havia agafat l’estoig de colors i no li volia tornar.

Les beques per a 158.000 estudiants es pagaran amb retard. Els bars i discoteques de les zones universitàries són els que més ho han notat.

Trump fulmina la fiscal general per no defensar el veto migratori. I l’envia d’ambaixadora a l’Afganistan, i sense mocador al cap.

Un de cada quatre menors al món viu en situacions de risc. La resta no veuen mai “Hombres y mujeres y viceversa”


Les mesquites holandeses es blinden dels atacs xenòfobs. En lloc dels cants dels muhaidins, ara als minarets hi sona la Pantoja.

L’Escola d’Adults de Palafolls supera el centenar d’alumnes i estrena un nou carnet d’estudiants. L'ajuntament diu que amb ell es podran obtenir importants descomptes en més d’un miler de botigues del centre de Palafolls