divendres, 10 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 10/02/2017


El Congrés debatrà exhumar Franco del Valle de los Caídos. Se’n podran comprar porcions envasades al buit en la secció de “productos no catalanes” dels supermercats Alcampo.

Manifestacions  a Buenos Aires per l’intent de penalitzar el ‘topless’.  El govern argentí rectifica i diu ara que permetrà el ‘topless’... però només als homes.

Alemanya paga als seus refugiats perquè tornin al seu país. Donarà deu mil marcs alemanys a tot aquell que vulgui tornar al casa seva.

Embarguen 250.000 euros de l’ANC per la gigaenquesta. L’ANC ja ha encetat una altra gigaenquesta preguntant als catalans si troben bé aquesta multa.


Els jutges preparen un pla de xoc pel col·lapse de les clàusules terra. Han demanat un crèdit hipotecari per comprar un carregament de papereres.

Trump es compromet amb Xi Jinping a respectar la política d’«una sola Xina». No es queixarà de que la resta siguin tot homes.

La Torre Eiffel s'envoltarà d'un mur de vidre antibales. El Col·legi de Metges francès dubta de l’eficàcia de la mesura, i diu que difícilment els trets de pistola poden matar-la.

Barracons per resoldre la saturació en instituts. Malgrat tot, el Departament d’Ensenyament es compromet a no construir-hi també càmeres de gas.

La policia troba un ‘pen drive’ abandonat amb dades dels Pujol, en un calaix d’una comissaria. 
El llapis de memòria apareix inesperadament l’endemà que el jutge demani a la policia que aclareixi si les proves del cas s’han obtingut d’una manera legal. El portaveu del cos agraeix públicament a Sando Rey la seva inestimable col·laboració.