dilluns, 13 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 13/02/2017


Les bases de Podemos donen tot el poder a Pablo Iglesias. Però encara no ha rebut les trucades de Trump, Putin, Xi Jinping i la Merkel.

El Congrés posa en marxa la investigació a Fernández Díaz per l’operació Catalunya. Ja ha encarregat la pelicula del cas a Santiago Segura.

La Casa Blanca anuncia que hi ha proves de frau en les passades eleccions. S'han detectats milers de vots de persones amb cognoms mexicans.

Rússia demostra que l'Exèrcit d'Ucraïna va usar míssils tàctics. Han enviat fotos de reputats entrenadors de futbol parlant amb militars ucraïnesos.

Els tres milions de comunitaris del Regne Unit, preocupats pel Brèxit,  s’organitzen. Demanaran conjuntament poder tenir els mateixos descomptes que els britànics per anar a la Saloufest.

Arrimadas demana que l’estat concreti el diàleg promès amb Catalunya. La Soraya ja li ha dit que cap problema, que aviat ens enviarà a Belen Esteban, Jorge Javier Vazquez i  Kiko Matamoros a dialogar.

Suïssa rebutja en referéndum apujar impostos a les empreses. El PP n’ha comprat els drets per Espanya.

El govern rebutja la crítica de passivitat amb els refugiats. I diu que si no fa res és perquè estan tan ben refugiats que no els troba.

El nombre d’incendis en domicilis particulars creix un 12% el 2016. La majoria acaben en divorci.

La meitat de les dones continúen fumant durant l’embaràs. Malgrat tot, la majoria ho deixa en els següents setanta anys.

La lluita contra el cargol poma al delta de l’Ebre no obté els fruits desitjats. El conseller d’Agricultura diu però, que els resultats no són del tot dolents, doncs se n’ha pogut controlar la meitat: han aconseguir eliminar totalment la poma.