dijous, 16 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 15/02/2017

Un grup de trenta-cinc psicòlegs van publicar ahir una carta al diari The New York Times en què expressen la seva “preocupació” per la salut mental del president dels EUA, Donald Trump. El president dels Estats Units ha tuitejat que no cal fer-los cas, que en realitat no són psicòlegs sinó molins de vent.

La nova presó de la Zona Franca serà per a dones i preventius. En una ala hi hauran les dones i en l’altre els medicaments.

La UE desitja que els robots incorporin sempre un botó d’autodestrucció per poder-los desactivar de manera immediata si es descontrolen i es rebel·len contra els humans. I que s’implanti també a Trump, Putin i Kim Jong-un.

Els assessors de Trump van tenir "reiterats contactes" amb la intel·ligència russa. "Ho vam intentar amb la intel·ligència espanyola, però no vam trobar interlocutors" -afegeixen.

Jutges per la Democràcia denuncien  “intromissions de l’executiu en el Consell General del Poder Judicial”. En Rajoy ja ha cridat a assessors de Trump perquè vinguin a solucionar el tema.

Només el 40% dels presos preventius de la Model aniran a la Zona Franca. La resta estan castigats.

El jutge decreta presó per als líders de la Gürtel pel risc de fuga. El mateix jutge els  deixa elegir a quin país del món volen anar a la presó.

Les escoles bressol rebutgen que s’avanci l’edat escolar als 2 anys. En canvi l’USTEC, el sindicat d’ensenyament, demana que s’ecolaritzi els infants a partir del sisè mes de gestació.

Un francès diu que va ser violat més de 200 vegades per un capellà. Les autoritats eclesiàstiques d’aquest país condemnen amb rotunditat els fets i demanen un càstig exemplar: que el capellà resi deu parenostres i vuit avemaries.

El 53% veu bé l’estelada als ajuntaments, segons una enquesta de Societat Civil Catalana. L’altre 47 % necessita ulleres.