dimarts, 21 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari català. 17/02/2017


El joc brut de l’estat espanyol preocupa a un representant de l’ONU. Diu que els diplomàtics espanyols li han deixat les cames plenes de morats.

Estats Units celebra el «Dia sense immigrants» en protesta contra les lleis discriminatòries de Trump. Les associacions convocants van fer una crida perquè de vuit a nou del vespre cap nord-americà fes servir inmigrants.

El PNB presidirà la comissió de l’operació Catalunya. A canvi el PP els hi promet mitja dotzena de llocs en els consells d’administracció de bancs i elèctriques.

Es congelen deu vegades més òvuls que el 2009. En canvi els collons cada vegada s’ens escalfen més.

Una ciutat d'Holanda instal·la un "semàfor" al terra per als addictes al mòbil. Ja corre la foto per Whatsapp, Twitter i Instagram.

Descobreixen la primera femella prenyada d'un rèptil de fa 245 milions d'anys. La comunitat científica confirma així les sospites de que els animals tenen relacions sexuals des de fa milions d’anys.

Itàlia commemora el 25 aniversari de Mans Netes sense aconseguir eliminar la corrupció. En canvi sí que han aconseguit evitar moltes infeccions.

Trump anuncia que depurarà els serveis d'intel·ligència. Un cop depurats aniran a parar al riu.

El cap del Pentàgon tanca la porta a la cooperació militar amb Rússia. Els soldats ja no es podrán canviar mai més whisky per caviar.

El PSOE i el PSC esperen tancar avui la crisi entre els dos partits. Susana Díaz diu que ho faran en un sopar a Madrid, i que l’Iceta servirà la taula i la Parlón rentarà els plats.