dimarts, 21 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 20/02/2017


La resistència s’organitza contra Trump. Diuen que és un llangardaix extraterrestre disfressat d’home, que ha vingut a conquerir la Terra.

Sant Adrià rebaixa a la meitat el preu de totes les multes municipals. I es converteix en el patró dels conductors.

Sant Vicenç dels Horts ampliarà el Parc Agrari. Si es digués Sant Vicenç de les Fàbriques ampliaria els polígons industrials.

El 2017 marca l’inici d’una època d’empobriment de les pensions. Totes passaran a tenir com a màxim una estrella.

L’objectiu del PP és reduir el suport a l’independentisme fins al 30%. Ho aconseguirà donant la independència a Tarragona, Lleida i Girona.

L’oposició vol més transparència en les agendes del Govern. Volen que sigui totalment transparents per veure si Puigdemont i Junqueres tenen el número de telèfon de Maria Lapiedra.

França alerta de ciberatacs russos per a les presidencials. Tenen por de que Trump assoleixi l’Elisi.

Creixen les multes als automovilistes per mirar el mòbil. Els conductors no hi estan d’acord i diuen que si es fa servir amb els ulls tancats pot provocar accidents.

Exigeixen al Gobierno mesures per situar les Illes Canàries correctament en els mapes. “Si lo consiguieron con Teruel, también será posible con las Canarias” –afirmen els impulsors.


Només l'1% dels aragonesos parlen l’aragonès. Es poden al Teatro Principal fins el 30 d’abril. Preus especials si es compren entrades conjuntes per anar a veure també els que parlen LAPAO.