dimecres, 22 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 22/02/2017


Exteriors anuncia que els Reis visitaran el Japó a l'abril. En Felipe VI i la Leticia ja han dit que els hi agradaria conèixer en Doraemon en persona.

Rajoy i Puigdemont es van veure secretament l'11 de gener a La Moncloa. Però han assegurat que van utilitzar preservatiu.

El valencià serà requisit per treballar a l’administració. La Generalitat valenciana diu als aspirants a funcionaris que no es preocupin, que hi han valencians per tothom.

Marine Le Pen es nega a posar-se un vel per visitar un líder musulmà. El líder musulmà li diu que no és per motius religiosos que li demana que es tapi.

Juncker alerta els britànics que el Brexit serà “molt car”. Els britànics responen que el compraran als xinos a meitat de preu.

Barcelona vol reduir a la meitat la població de coloms. Com a Palestina, però diferent.

Rajoy acusa el Govern de la Generalitat d’inventar “conspiracions”. Es creu que aquesta acusació ha estat tramada per Jorge Fernández-Díaz.

La nova seu electrònica de l’Agència Tributària estarà operativa al març. El grau de les descàrregues elèctriques dependrà de la quantia del frau.

Noves pòlisses de l'amor de les companyies d'assegurances xineses. Cada parella paga una tarifa única i accepta casar-se dins d'un termini establert. Si ho compleixen, reben un pagament més gran del que van abonar. Ofereixen descomptes especials per a capellans i monges.

El president d'Islàndia nega que vulgui prohibir la pizza hawaiana. No és broma, aquesta notícia ha sortit avui al diari.