divendres, 24 de febrer del 2017

TOP TEN del Noticiari Català. 24/02/2017


Óscar Bermán, liderarà el partit ultra “Soluciona”. Ha sigut l'únic de la formació que ha resolt el problema "1 + 1 = ".


La Diputació invertirà 60 milions en plans d’ocupació. Contractarà deu assessors afins al PP, amb un sou de sis milions cadascú, perquè redactin aquests plans.

Urdangarín, en llibertat sense fiança, i amb passaport.  Sens dubte que és una gran noticia, fins i tot el raper mallorquí Valtónyc té previst dedicar-li una cançó.

L’expresidenta madrilenya Esperanza Aguirre creu que el model territorial ha fracassat perquè Catalunya i Euskadi són “completament diferents” i s’haurien “d’haver diferenciat”. “Para evitar estas quejas, al diseñar el estado de las autonomías debería haber quedado claro y haberse puesto por escrito aquello del ‘café para todos’, menos para Cataluña, para ellos ‘malta y achicoria’ ” -afegeig.

Els Pujol van pressionar al seu banc d’Andorra perquè destruís proves. Quan el banc va començar a cremar els bitllets de 500 dels Pujol, van canviar d’idea.

Un projecte aconsegueix desenvolupar un programa informàtic per millorar  la discalcúlia, l’anomenada dislèxia dels números. Puigdemont n’ha enviat un a Montoro, perquè el faci servir a partir d’ara quan elabori les balances fiscals.

Una discoteca ofereix 100 euros a les dones que hi vagin sense calces. I prohibeixen l'entrada als homes que van en bambes.

La grip aviària obliga a sacrificar 17.300 ànecs a Girona. Es creu que el virus pot haver infectat a altres aus. Des de Catalunya es demana sacrificar la gavina del PP.

Crítiques d’ambientalistes al pinso anticonceptiu per a coloms a Barcelona. Els responsables de l’Ajuntament ja s’han compromès a que a partir d’ara els anticonceptius siguin de les varietats  ‘Intense orgasmic’, ‘Love sex’, ‘Dame placer, efecto calor’, ‘Mutual clímax’, ‘Sensitivo contacto total’ i  ‘Placer prolongado’.

Treballadors de la Model reclamen ajornar el tancament de la presó. En un comunicat demanen solidaritat als barcelonins, i  que delinqueixin una mica per poder continuar mantenint els seus llocs de treball.

Un estudi de Bellvitge conclou que els electroxocs provoquen un augment de substància grisa al cervell. Un altre estudi mirarà si aquesta substància grisa són les cendres que provoquen aquests electroxocs.